Afsked med Evan, 23. januar 2018

Evan har været i Danmark som volontør på Onsbjerg Lilleskole i knap et år, og nu skal han snart til at vende næsen hjemad til familie og venner i Sydkorea.

Evan har været en naturlig del af Onsbjerg Lilleskoles hverdag (og fest!), hvor han med smil og venlighed blandt meget andet har spillet basketball med børnene, været en stor hjælp i køkkenet hos Dennis, deltaget og hjulpet i timerne og ikke mindst været en tålmodig lærer udi pindespisningens kunst, hvilket også for nogle af os var ret nødvendigt.

Evan blev hyggeligt modtaget af glade børn, da han mødte på sin sidste skoledag, hvor han spiste sammen med os. Dennis fik på vores alles vegne sagt pænt farvel, og så var der gaver til Evan, før også han sagde farvel og tak for denne gang og for et indblik i en helt anderledes kultur.

Vi sender her fra Onsbjerg Lilleskole en stor tak til Evan. Vi ønsker dig alt godt i fremtiden og god tur hjem! 감사