Afsked med Gitte, 29. september 2017

Så kom dagen, hvor vi alle skulle sige farvel til Gitte, så hun kan fortsætte sit skoleliv på Samsø Skole.

Vi spiste alle frokost sammen, hvorefter Vand, Ild og Luft sammen med skolens ansatte sang en farvelsang til Gitte.

Flere børn havde farvelhilsner, som blev overrakt, der blev holdt tale og givet et smukt billede til Gitte af skolens ansatte, og så afsluttede børnene fra Jord seancen med at synge en meget fin afskedssang sammen med Ann (Smillas og Floras mor), hvor børnene gav Gitte blomster undervejs i sangen.

Her fra Onsbjerg Lilleskole kan vi kun sige tusind tak til Gitte for de år, hun har været hos os. Vi er kede af, at hun ikke skal være på vores skole mere, men vi er meget glade for, at vi stadig kan løbe på Gitte forskellige steder på øen, og at hun gerne vil besøge os en gang imellem – især ved frokosttid.

Tak for kage, Gitte, og ha’ det nu godt på dine nye skole!